Ontwaakt, ontwaakt!!

Waarde Galjoeners,

 

Sinds januari is een vijftal zeer gemotiveerde dames aan het trainen voor de Heineken RoeiVierKamp (HVK). Zij worden lichamelijk en geestelijk bijgestaan door Birthe en Ruud. De Heineken RoeiVierKamp wordt zaterdag 12 en zondag 13 maart geroeid op de Amstel. Dus op de fiets, of fietsen achterop de auto, maar zorg dat deze dames jullie kunnen horen tijdens de wedstrijden! Of ga kijken op de Berlagebrug in Amsterdam, waar de finish van alle afstanden te zien is.

De tijden waarop je de ploeg van Het Galjoen kunt treffen, zullen nog bekend gemaakt worden.

Verder is er nog een aantal tochten / wedstrijden waarvoor het nu wel tijd is om je op te geven en je op voor te bereiden als je mee zou willen doen:

 

Zaterdag 16 april Hart van Holland Marathon (90km)

Deze tocht kan als wedstrijd -of prestatietocht worden geroeid.

Een boot (C4 of C2) heeft 2 ploegen die in estafettevorm roeien. Per persoon zit je dus de helft van de afstand in de boot, de andere helft van de afstand leg je af per fiets of per auto. Er is al een zgn “eco”-ploeg in oprichting die de marathon roeiend en fietsend wil volbrengen.

Het Galjoen is al een aantal jaren deelnemer, geef je vooral op. Dit is ook mogelijk als je nog niet zo lang lid bent. Het is wel nodig om vanaf nu wekelijks kilometers te maken en eelt te kweken.

In het botenhuys hangt inmiddels een inschrijflijst, opgeven per mail bij Margot kan ook.

Kijk voor meer informatie op www.urvviking.nl/hvh

 

Vrijdag en zaterdag 6 -7mei (Hemelvaartweekend) Elf Steden Roei Marathon (ERM)(210km)

Ook dit is een wedstrijd/prestatietocht die in estafettevorm wordt geroeid. Een boot (C2) heeft 4 bemanningen die beurtelings trajecten roeien. 

Er wordt ’s avonds 20.00 uur gestart in Leeuwarden, ’s nachts doorgeroeid en zaterdagmiddag wordt ook in Leeuwarden weer gefinished. Een geweldige uitdaging, met een waar 11-stedenkruis en Oranjekoek als buit!

 

Zondag 15 mei Voga Longa in Venetië

Reeds meerdere malen heeft het Galjoen deelgenomen. Als er iemand is die wil organiseren, lukt het vast om een ploeg samen te stellen.

 

Voor informatie over bovenstaande wedstrijden / tochten kun je terecht bij Margot.

Met wedstrijdgroet!

 

Margot (wedstrijdcommissaris@hetgaljoen.com)

Reactie schrijven

Commentaren: 0