Lustrumweekend

SPRANKELEND LUSTRUMWEEKEND VOL ACTIVITEITEN BIJ HET GALJOEN


Hulde aan de lustrumcommissie, bestaande uit Anja, Hansje, Mariëtte, Margot, Sarina en Yvonne, die een FANTASTISCH lustrumweekend hebben verzorgd op zaterdag 18 en zondag 19 juni 2016.

Het 100-jaar oude Botenhuys kon na de facelift van zo’n tiental jaar geleden de grote club feestende, spelevarende en haring-happende Galjoeners op zaterdag zonder problemen faciliteren.

Al werd het diner niet in het Botenhuys, maar in het nabijgelegen restaurant De Olifant, opgediend, waarnaartoe het gezelschap zich gemotoriseerd (in de mega sloep van De Olifant) liet verplaatsen.

Op zondag lag de focus wat meer op de kernactiviteit van onze 70-jarige vereniging: de edele roeisport.

Introducees, veelal familieleden, werd de mogelijkheid geboden om in de roeiboot te stappen en zo wellicht de eerste halen in de Vecht te maken onder leiding van ervaren roeiers.

Prachtig om te zien hoe snel sommigen zich de techniek eigen maakten.

Enthousiast gemaakt tijdens de lustrumroeiclinic zullen er een aantal vast nog eens willen roeien. Mogelijkheden te over bij het Galjoen!

 

Voor de toeschouwers en moe-geroeide deelnemers stond er een heerlijke en gezonde brunch klaar, die “op het mooiste terras aan de Vecht” genuttigd kon worden in een aangenaam zonnetje.

Reactie schrijven

Commentaren: 0