21 november: Informatie-avond Basisinstructie voor nieuwe leden 2017

Ook komend voorjaar willen we onze prachtige vereniging weer laten roeien, groeien en bloeien. Daar zijn instructeurs voor nodig, om nieuwe leden te leren roeien. Leuk om te doen en zelf leer je er ook beter van roeien. 

 

Ben je onervaren, maar lijkt het je wel leuk om instructie te gaan geven? Dat kan! Heel goed zelfs! Komend jaar leidt Het Galjoen zelf de instructeurs op. In februari geven we voor ervaren en onervaren instructeurs theorie en praktijk van deroei-instructie. De instructiecommissie zorgt voor instructiemateriaal en geeft beknopt de theorie van het roeien en instrueren. Ook wordt een of twee dagdelen besteed aan het praktisch oefenen van roeien en lesgeven. Ervaren en minder ervaren mensen worden daarna aan elkaar gekoppeld om samen een ploeg te begeleiden.

 

 (Op 21 november willen we onze plannen uitgebreider aan jullie voorleggen. Heb je (misschien) interesse om mee te doen? Heb je al vragen? Geef je vooral op bij Annemiek Rademakers. 

De locatie op 21 november is bij Annemiek (zie ledenlijst) thuis. 

 

We hopen op veel nieuwe instructeurs.

Lange Halen,

 

de instructiecommissie

Annemiek, Conny, Eric, Jan-Willem

Reactie schrijven

Commentaren: 0