Hart van Holland, 15 april

Dit jaar zal deze wedstrijd- cq prestatietocht gehouden worden op 15 april as.Deze tocht gaat over een prachtige route van 90 kilometer en is een ware uitdaging voor ervaren roeiers en roeiers die pas begonnen zijn. Onze vereniging doet al jaren mee met zowel de wedstrijd- als de prestatietocht.

De wedstrijdploeg gaat echt voor het zetten van een snelle tijd en voor de prestatieploeg geldt, dat het een sportieve dag wordt en voor de tijdslimiet eindigt in Utrecht is. De tocht kan in een C 2 + of een C 4 + geroeid worden, integraal of in estafettevorm.
Na afloop van de tocht is er een groot diner voor alle deelnemers en aanhang in de kantine van urv Viking in Utrecht. De kosten voor deelname inclusief diner is E 25,- pp.(Diner is niet verplicht, maar wel heel gezellig).
De prestatietocht wordt door de ploeg van Het Galjoen in estafettevorm gevaren naar ieders vermogen en enthousiasme.
In de periode voorafgaande aan de tocht wordt er wel zoveel mogelijk gezamenlijk getraind. Hierover volgt later nog meer informatie.
Wie zich uitgedaagd voelt en mee wil doen, kan zich opgeven bij Jan Wolf of door de intekenlijst in het botenhuys in te vullen voor 15 maart as.
Informatie over deze wedstrijd en prestatietocht is te lezen op de website www.urvviking.nl/HvH.


Ga voor een leuke roei-ervaring en geef je op!

Lange halen,

vriendelijke groeten

 

Jan Wolf

Reactie schrijven

Commentaren: 0