24/6: Markregatta in Breda

Roeivereniging Breda organiseert een spectaculaire lustrumroeiwedstrijd: de Markregatta. De datum is zaterdag 24 juni 2017.

Het betreft een wedstrijd over 5 kilometer. De Markregatta is een wedstrijd met een zeer brede bezetting. 

Inschrijving is nog mogelijk en vindt plaats in een keur aan boten in wisselende samenstellingen. Een wedstrijd voor jong en oud, van ervaren wedstrijdroeiers tot nog onontgonnen talenten. Van gladde skifjes tot stoere C4-en.

 

Naast de blikken voor alle gevaren categorieën worden er bij de twee koningsnummers extra prijzen uitgereikt. Voor de beste ZRB vereniging wacht de Baroniebokaal, een wisseltrofee met een bijzondere historie.

De Markregatta telt ook mee voor het VIP klassement en het De Hoop Veteranenklassement 2017.

 

In aansluiting op het bekende Bourgondische karakter van Breda wordt ook aan de ambiance van de wedstrijd naast en rondom de baan veel aandacht besteed, waardoor het ook voor niet-roeiers langs de Mark bijzonder goed toeven zal zijn. Het publiek heeft een goed uitzicht op de finish vanaf het balkon van ons clubhuis tegen het prachtige decor van het landschap van de Mark en de Grote Kerk van Breda. Alle informatie over de Markregatta is te vinden op onze website: www.markregatta.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0