Anneke Njiokiktjien (1952 - 2017)

Afgelopen zaterdag, 23 september, is  Anneke overleden. Zij had al geruime tijd gezondheidsklachten waarvoor ze verschillende onderzoeken kreeg.

 

Hierbij werd niets gevonden totdat zich in juli een afschuwelijke agressieve kanker manifesteerde. Anneke werd nog bestraald en onderging een chemokuur. Desondanks breidde de ziekte zich heel snel uit. Vorige week is Anneke uit het ziekenhuis weer thuis gekomen waar zij zaterdag, omringd door haar familie, is overleden.

 

 

Anneke is in 2000 lid van het Galjoen geworden en zij werd een enthousiaste roeister. Met name in de maandagochtend- en vrijdagochtendgroep, maar ook in de SMART groep op maandagavond. Anneke deed regelmatig mee met door de vereniging georganiseerde activiteiten en stapte met haar roeimaatjes in bij georganiseerde roeitochten door het land. Haar roeimaatjes zullen haar verschrikkelijk missen.

 

 

 

Het bestuur denkt met veel respect aan Anneke en leeft met haar familie en vrienden mee.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0