· 

43e Ringvaart Regatta

Welke roeier is op zoek naar allergrootste uitdaging op het gebied van roeien?


Op 6 juni zal de 43e Parthenon-EY Ringvaart Regatta weer gehouden worden.

De Ringvaart Regatta is een 100 kilometer lange roeimarathon gehouden op de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder. Sinds 1976 wordt de wedstrijd georganiseerd door de Ringvaart commissie van de Delftsche Studenten Roeivereeniging ‘Laga’.

Inschrijven voor de Parthenon-EY Ringvaart Regatta is mogelijk van 17 maart tot 6 mei via de website. Er is in principe plek voor alle soorten velden en roeiers, van de hechte ploegen in een acht, tot de onvermoeibare skiffeurs. Vorig jaar is gebleken dat de maximumcapaciteit van de wedstrijd bijna gehaald is. Dit jaar zal er daarom een maximumcapaciteit zijn van circa 180 boten.

 

Voor meer informatie en vragen kunt u terecht op www.parthenon-ey-ringvaartregatta.nl of mailt u naar ringvaartregatta@laga.nl

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0