· 

Roeien bij Willem 3 en presentatie Zeeroeien

Op zaterdag 17 februari is er gelegenheid om in C-materiaal te roeien bij Willem 3 in Amsterdam. Het is mogelijk om op de Amstel richting de stad te varen of de andere kant op naar Ouderkerk. Na afloop gaan we samen lunchen en kunnen we kijken naar een presentatie over zeeroeien. De organisatie van de presentatie is in handen van de Dutch Coastal Rowing Club ( http://dutchcoastalrowing.nl ). Dit is een roeivereniging met één boot waar je lid van kunt worden als je lid bent van een roeivereniging en heeft als doel om roeiers te kunnen laten roeien op zee, op open water en op stromend water. 

 

Het programma is als volgt: 

10.00: vertrek richting Willem 3

10.30 - 12.30: roeien

13.00 - 14.30 (?): presentatie

 

Interesse? Mail naar catelijnemessing@gmail.com

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0