· 

In Memoriam Rita van Bloemendaal

Op 3 april is oud Galjoenlid Rita van Bloemendaal overleden. 

In het voorjaar van 2000 startte Rita als een van de "zij-instromers" onder de naam "club 2000". Na korte tijd werd club 2000 opgenomen in de warme gastvrijheid van de First Ladies. Vrijdagochtend was jarenlang haar vaste roeiochtend. Rita maakte indruk met haar niet aflatende humor, onverwachte invalshoeken, sketches en commentaren. In de laatste jaren liet haar gezondheid haar herhaaldelijk in de steek. In 2015 besloot ze haar lidmaatschap op te zeggen. Sporadisch kwam Rita afgelopen zomer nog op het vlot, soms om toch een klein stukje zelf nog te roeien met de Vechtparels.

Op 10 april is in besloten kring afscheid genomen van Rita

We herdenken haar...

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0