· 

Spelregels Instuif

Het voorjaar is definitief aangebroken en daarmee zien we gelukkig weer veel van onze leden met enthousiasme op het vlot verschijnen om in een van de boten plaats te nemen. Ook de instuif op de zaterdag wordt heel goed bezocht. Om er nu voor te zorgen dat alle leden van deze mogelijkheid gebruik kunnen maken is het goed om de spelregels met betrekking tot de instuif nog eens te verwoorden:

De instuif op zaterdag is een verenigingsactiviteit voor alle leden en vindt iedere zaterdag, het hele jaar door, plaats. Je hoeft je als lid hiervoor niet op te geven, je moet alleen zorgen dat je uiterlijk om 9.30 uur aanwezig bent. Op dat moment wordt er bekeken hoeveel roeiers er zijn en wordt er een bootindeling gemaakt.

 

Consequentie hiervan is dat alle boten (m.u.v. de skiffs) om 9.30 uur beschikbaar moeten zijn. Het is dus niet de bedoeling dat leden op die tijd nog met een boot op het water zijn. Ga je met een eigen ploeg roeien, zorg er dan voor dat je terug bent op het vlot vóór 9.30 uur. Is de instuif eenmaal van start gegaan dan kun je alsnog met een boot die niet voor de instuif wordt gebruikt en niet is afgeschreven voor bijv. instructie, het water op.

 

We gaan er als bestuur van uit dat deze uitleg voor iedereen duidelijk is. We zullen dit bericht ook ophangen in het Botenhuys en opnemen in de Galjoener, ons Handboek. Heb je nog vragen hierover meld je dan op zaterdagochtend bij de coördinatoren van de instuif: Fred of Jan Willem, of neem contact op met het bestuur.

Reactie schrijven

Commentaren: 0