· 

Sponsor onze roeiers tijdens de Swim to Fight Cancer Stichtse Vecht!

Ongetwijfeld weet u dat er op zondag 2 september aanstaande een zwemfestijn gehouden wordt met de slogan Fight Cancer.

In het kort uitgelegd is het de bedoeling om met dit sponsorevenement, 2 kilometer zwemmen in ons roeiwater, zoveel mogelijk geld op te halen. Dit wordt besteed aan medisch wetenschappelijk onderzoeken die tot doel hebben om het gevecht tegen kanker te winnen. Vandaar ook de slogan Fight Cancer. Uit eigen ervaring kan ik spreken, dat de resultaten van de huidige onderzoeken positief zijn en mijn leven verlengen en ik hoop het leven van vele anderen in soortgelijke situaties ook en dat dit steeds meer gebeurt met de nieuwe medische ontwikkelingen in de toekomst.

Mocht u dit een goed doel vinden en willen steunen, dan zou ik u willen vragen om naar de website https://stichtsevecht.swimtofightcancer.nl van dit evenement te gaan en daar via een van de zwemmers een bedrag te doneren. Het zou heel leuk zijn, als u dit doet bij een van de zwemmende Galjoenroeiers.

 


Alvast reuze bedankt en lange halen
Sportieve groeten
Jan Wolf

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Astrid de Jong (maandag, 16 juli 2018 19:56)

  Beste Jan,

  Vanuit mijn lidmaatschap van het Galjoen sponsor ik graag! Ik ben ook betrokken bij de organisatie van deze Swim. Misschien is het leuk als je een Galjoen team vormt met de andere roeiers die ook meedoen. Daarbij kun je nog steeds je eigen sponsorbijdragen terugzien maar ook de bijdrage voor het hele team tesamen. Ik weet natuurlijk niet of je daar voor open staat; het is slechts een tip en de keuze is uiteraard geheel aan jou!

  Lange halen en heel veel succes met de voorbereidingen voor 2km want dat is natuurlijk niet niks!
  Astrid de Jong

 • #2

  Jacqueline Voormolen (maandag, 16 juli 2018 20:12)

  Samen met mijn zoon ben ik al in training voor deze uitdaging, vooral in Nieuwersluis. Niet zo moeilijk met dit warme weer.

 • #3

  Erwin Knetemann (maandag, 16 juli 2018 21:39)

  Ook de Heeren aan de Vecht zijn vertegenwoordigd tijdens deze Swim. Mark Tasche en Erwin Knetemann zullen zich inzetten voor dit goede doel en zeker voor het Galjoen een paar extra Lange Halen maken!

 • #4

  Anouschka (donderdag, 19 juli 2018 22:48)

  Was te laat met inschrijven. Zelf zwemmen kan dus niet meer. Wel super dat er zoveel mensen zich inschrijven en ook sponsoren. Het wordt vast een mooie dag. Jammer dat men niet langs het vlot komt zwemmen. Maar wellicht treffen we ons langs de kant, waar alle zwemmers worden aangemoedigd. Natuurlijk sponsor ik mijn roeigenoten!