· 

Koning Winter ?!

Winter.... het lijkt nog zo ver weg, maar de inschrijving voor de Koning Winter Tocht start toch echt nu. 

Een prachtige tocht dwars door de binnenstad van Amsterdam. De Koning Winter Tocht gaat door de grachten waar je in de zomer niet kunt komen omdat het daar te druk is met andere boten. Halverwege de tocht is er een warme versnapering en na afloop een bord warme erwtensoep.  

De ervaring leert dat het lastig is boten te reserveren voor deze tocht. Vandaar dat we er vroeg bij zijn. Wil je graag meedoen schrijf je in op de intekenlijst in het botenhuis. Dat kan alleen of als ploeg. We proberen 2 wherries ( totaal 8 personen) te reserveren. Vol=vol

 

datum:  zondag 9 december 2018 van 10.00 tot 16.00 uur. Kosten: 15 euro pp

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0