· 

Leer (beter) skiffen

 

Ook dit jaar weer skiff-instructie.

Twee verschillende instructiecursussen geven we dit jaar in september en oktober. Een kennismakingscursus, en een cursus voor mensen die al eerder skiff-instructie hebben gehad.

De kennismakingscursus is voor mensen, die nog niet eerder in een skiff hebben gezeten, de roeibeweging goed kunnen uitvoeren en ook wekelijks geroeid hebben in het afgelopen jaar. We gaan je leren hoe je de roeibeweging ook in de skiff goed kunt maken en de skiff kunt leren beheersen.

De mensen die al eerder geskifft hebben krijgen instructie om de boot en de roeibeweging nog beter te leren beheersen. Afhankelijk van het resultaat van deze cursus bekijken we of je bij de examencommissie kunt afroeien voor de skiff-aantekening.

In september is er instructie op zondag 16, zondag 23, zaterdag 29 en zondag de 30e.

In oktober is het op 6 en 7, 13 en 14, 20 en 21.

De kennismakingscursus begint  iedere cursusdag om 11 uur, de “gevorderde” cursus steeds om 12.00 uur. Zorg dat je op tijd bent, dus een kwartier voor aanvang!

Meld je aan bij Annemiek Rademakers, alleen via de mail: annemiekrademakers@ziggo.nl

Vermeld aan welke cursus je wilt deelnemen en op welke dagen je komt. Geef je op voor veel dagen, een paar lessen heeft geen nut. Vermeld ook je telefoonnummer.

Wij maken een indeling aan de hand van de aanmeldingen en de beschikbaarheid van de instructeurs.

Met de instructeurs kijken we uit naar ’n plezierige instructieperiode.

 

De instructiecommissie.

Reactie schrijven

Commentaren: 0