Toertochten en toercommissie

De toercommissie van het Galjoen stelt zich tot doel om jaarlijks voor de leden van het Galjoen een aantal tochten  zelf te organiseren of (door andere verengingen georganiseerde tochten) te faciliteren.

Voorop staat dat deelname aan de tochten bij inschrijving openstaat voor iedereen die over de voor de tocht vereiste vaardigheden beschikt.

Dat betekent dat we jaarlijks een eigen Galjoen-toeragenda maken en deze ook actief onder de aandacht van de leden brengen. We streven diversiteit na: voor elk wat wils.

Vergeet vooral niet je nu in te schrijven voor de verenigingstocht op 22 september. Deze keer anders dan andere jaren roeien we niet op onze eigen prachtige Vecht.  In het botenhuis hangen inschrijvingsformulieren. Er is nog plaats!

Mocht je meer of anders willen dan onze eigen toerkalender aangeeft dan kun je altijd kijken op de toerkalender van de KNRB  (https://knrb.nl/wp-content/uploads/sites/171/2016/01/Toerkalender-2018.pdf).  Let op: Je bent dan zelf verantwoordelijke voor contact leggen, inschrijven etc. Natuurlijk kun je voor vragen aankloppen bij de toercommissie en vergeet niet voor het gebruik van Galjoenmateriaal  tijdig toestemming van het bestuur te vragen.

Zo nu en dan komt er bericht binnen van tochten die niet in de toerkalender van de KNRB zijn opgenomen. Vanaf nu zullen we  maandelijks daarvan via het blog een update geven en een verwijzing naar de plek waar je meer info kunt verkrijgen.

·         Amsterdam Light Festival, van 30 november 2018 t/m 20 januari 2019.  De verkoop van de kaarten start op 13 september. Wees er snel bij, want op is op! Organisatie loopt via roeicentrum@toprow.nl

 

·        61ste INTERNATIONALE ROEIMARATHON van de Maas te Luik
op Zaterdag 20 oktober 2018.

U vindt de volledige informatie en digitaal inschrijvingsformulier via de link Inschrijvingsfomulier 2018

of op rsnm-liege.com (Marathon 2018)

namens de toercommissie, Lia

 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Marie-Louise Folkerts (woensdag, 12 september 2018 13:00)

    hi Lia,
    Even een vraagje over de amsterdam light festival. Moet je eerst een groepje vormen of kan je alvast een ticket bestellen? Hoe weet je dan wie er mee roeien van het galjoen?