· 

Snerttocht van RV Willem III te Amsterdam, zaterdag 17 november

Gluren bij de buren: net begonnen met roeien, of al heel vaak aan een tocht meegedaan? Roeien in Amsterdam is altijd leuk. Nu is er wederom de mogelijkheid om dit te doen en wel tijdens de jaarlijkse snerttocht van Willem III.

De snerttocht is een fijne traditie op Willem III: na ontvangst met koffie en thee vanaf 15.00 uur in de sociëteit ga je rond 16.00 uur te water om een rustig deel van de grachtengordel verkennen. Na afloop - rond 18 uur - is het tijd voor een bord snert (evt. ook vegetarische) en een borrel. Deze tocht is zeker ook geschikt voor startende roeiers.

De kosten bedragen € 15 per persoon. Dit is inclusief gebruik van de boot, koffie / thee vooraf en snert na afloop. De tocht wordt gevaren in Wherries of C-boten.  Je kunt je individueel opgeven of per ploeg. Bij het indelen van de boten wordt gekeken of er voldoende stuurervaring in de boot / boten aanwezig is. Eventueel wordt er wat geschoven.

Inschrijven kan door je in te schrijven op de lijst in het Botenhuys, of door een mail te sturen naar catelijnemessing@gmail.com

 

Hopelijk tot ziens op 17 november!

Reactie schrijven

Commentaren: 0