· 

Vacatures Galjoen

Dag allemaal,

 

Zoals jullie kunnen lezen in het meerjarenplan, willen we komend jaar werk maken van een aantal zaken die uit de ledenenquête naar voren zijn gekomen. Nieuwe activiteiten/rollen waarvoor we op zoek naar leden die iets extra’s willen doen.

De volgende vacatures hebben we beschikbaar:

  1. Mentor: Als mentor begeleid je nieuw afgeroeide leden bij het vinden van een weg binnen de vereniging. Je maakt het nieuwe lid wegwijs in het reilen en zeilen van de vereniging en zoekt met en voor het nieuwe lid naar een geschikt roeimoment of roeiploeg.
    We zijn op zoek naar 3 tot 4 mentoren

  2. Instuif-coördinator: in de maanden dat we ook ‘s avonds de Vecht opkunnen, maart tot oktober, willen we een woensdagavond-instuif opstarten. Als instuif-coördinator(en) ben je aanwezig op die avond en help je bij het indelen van de belangstellende roeiers.
    We zijn op zoek naar 1 of 2 instuif-coördinatoren.

  3. Activiteitencommissie: De activiteitencommissie gaat zich bezighouden met gezellige, verbindende activiteiten voor Galjoen-leden. Wij denken hierbij aan het organiseren van de nieuwjaarsborrel, een rowing-dinner, de kika-row-actie. Maar misschien heb je zelf nog wel veel meer/leukere ideeen!
    We zijn op zoek naar 2 tot 4 leden voor deze nieuwe commissie.

 

Interesse voor een van de bovenstaande vacatures?; meld je aan via: secretaris@hetgaljoen.com. Op de ALV bekijken we hoeveel kandidaten we hebben en kunnen we hopelijk de vacatures inlossen.

 

Namens het bestuur,
Judith

Reactie schrijven

Commentaren: 0