· 

Nieuwjaarsborrel 5 januari!

Welkom op de Galjoen Nieuwjaarsborrel op 5 januari.
De Kerstdagen zijn nog niet geweest, maar de kersverse nieuwe activiteitencommissie is druk doende de nieuwjaarsborrel voor te bereiden die op 5 januari zal plaatsvinden op de Deel bij Hansje Aelvoet (Binnenweg 29 Maarssen, ingang van de Deel aan het eind van de oprit rechts) tussen 16.00 en 18.00 uur. Kom allemaal om samen het nieuwe roei-jaar in te luiden met glühwein en oliebollen. 
Voor het doen van inkopen is het fijn als er een idee is wie erbij zal zijn, dus aan allen het vriendelijke verzoek even te laten weten of je komt via het mailadres geveke@mac.com, of op de intekenlijst in het Botenhuys. Alvast prettige feestdagen, en tot in het nieuwe jaar!
Namens de activiteitencommissie,
Gérard van Kalmthout

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0