Ledeninformatie

In de najaars ALV is afgesproken dat begin januari de ledenlijst beschikbaar komt in het Botenhuys. Inmiddels staat op de werkbank in het Botenhuys een informatieklapper met daarin het 'smoelenboek' van bestuur en commissies, en de Ledenlijst bij de start van 2019. We hebben zo goed mogelijk alle gegevens overgenomen, maar er zullen ongetwijfeld foutjes in zijn geslopen. Daarnaast zullen er ook nieuwe telefoonnummers en e-mailadressen zijn die nog niet in onze bestanden staan. Ga niet zelf wijzigingen aanbrengen op de lijsten, maar gebruik daarvoor het mutatieformulier dat in het postvakje van het bestuur, rechts op de werkbank, ligt. Over een maand worden dan alle wijzigingen doorgevoerd.

 

Met vriendelijke groet,

Ineke van Weele

secretaris

Reactie schrijven

Commentaren: 0