Nieuwjaarsborrel in De Deel in Maarssen

Dit jaar vond de gebruikelijke nieuwjaarsborrel eens niet kleumend op het vlot van Het Galjoen plaats zoals dat gebruikelijk is maar in de behaaglijk warme Deel van de boerderij van Hansje Aelvoet ( first lady van de vrijdagochtend) in Maarssen.

 

Een nieuw in het leven geroepen  activiteitencommissie brengt nieuwe ideeën met zich mee!

Zo’n 45 leden hadden zich hiervoor aangemeld en proostten in feestelijke kleertjes op een heel sportief Nieuwjaar.

Het geheel werd opgevrolijkt met jaren ’60-muziek die door Gerard van Kalmthout op 45-toerenplaatjes werd afgespeeld op zijn koffergrammofoons. Bubbels en oliebollen en nog heel veel andere heerlijke hapjes kwamen voorbij.

Voorzitter Judith kon in haar nieuwjaarsrede veel activiteit constateren met betrekking tot het komende jaar zoals de C1 die in bestelling is, de training voor de Hart van Holland die in volle gang is, een nieuwe activiteitencommissie en de nieuwe mentoren en aspirant-leden die zich hebben ingeschreven voor de introductiecursus in maart.

Kortom: een heel geanimeerde bijeenkomst die een goede start beloofde van een actief roeijaar!

 

Lange Halen!

 

De activiteitencommissie ( Yvonne, Louis, Gerard en Hansje)

Reactie schrijven

Commentaren: 0