Doe ook mee aan de Hart van Holland!

Al een aantal weken is een groep Galjoeners vol enthousiasme aan het trainen voor de komende Hart van Holland. Onder hen een grote groep 1e en 2e jaars en leden die nog niet eerder meededen aan de Hart van Holland. Kou en regen worden getrotseerd om strak in vorm te zijn voor dit evenement. 
Als het straks zover is ( 20 april is de grote dag) hopen we met minimaal twee boten mee te kunnen doen. Het ziet ernaar uit dat dat gaat lukken. Heel misschien halen we zelfs 3 boten.... 
Heb je de Hart van Holland al eerder geroeid, wil je nog een keer en wil je mixen met minder ervaren leden.??.. laat het ons dan weten! We gaan binnenkort de ploegen  samenstellen. Bij het samenstellen van de ploegen houden we rekening met geslacht, ervaring, lengte. In ieder geval moet in iedere ploeg voldoende ervaring zitten om de tocht ook veilig uit te kunnen roeien. 
Trainingen zijn nu op zaterdag om 11 uur en/of op zondag 9.30. 
Dit jaar dus niet de snelste tijd, maar wel met veel plezier en sportiviteit de tocht uitroeien.
Laat het ons weten als je ook mee wilt doen door een mail te sturen aan toercommissie@hetgaljoen.com

 

Namens de toercommissie, Lia

Reactie schrijven

Commentaren: 0