Inschrijving Weerribben Toertocht op 7 april

Op 7 april staan er bij roeivereniging "het Diep" in Steenwijk, 2 C4+ tot onze beschikking voor deelname aan de jaarlijkse Weerribben toertocht. Het gaat om een tocht van 32,5 km. Een gevarieerde tocht waarvoor je wel vroeg je bed uit zult moeten. We worden om 9.00 in Steenwijk verwacht. Uiterste terugkomtijd is 18.00 uur. Dat geeft je een hele dag de tijd om lekker te roeien, van de Weerribben te genieten, onderweg wat horeca aan te doen of uitgebreid te picknicken. 
Wil je meedoen? : 
stuur een mail naar toercommissie@hetgaljoen.com. Opgave alleen individueel mogelijk ( dus niet per team). 
Er zijn slechts 10 plaatsen, dus wees er snel bij. Voor alle duidelijkheid: vol=vol. We kunnen je in dat geval natuurlijk wel op een wachtlijst plaatsen. Kosten per persoon: 12,50 inclusief boothuur en inschrijving, exclusief reiskosten.
De toercommissie

Reactie schrijven

Commentaren: 0