Boten overvaren voor de HvH Tocht

Beste Galjoeners,

> Zoals jullie ongetwijfeld weten doen er dit jaar meer dan TWINTIG van onze  roeiers mee aan de 23 editie van de Roeimarathon Hart van Holland op 20 april as. Deze keer is het doel om als deelnemende groep, een mix van jonge en ervaren roeiers, binnen de tijdslimiet de finish in Utrecht te halen. Momenteel wordt er volop getraind en de verwachting is, dat het doel gehaald gaat worden.

> Behalve het trainen is er ook organisatorisch het een en ander te doen met name het overbrengen van onze boten op vrijdag 19 april naar de rv Viking in Utrecht. Op de zaterdagmorgen 20 april om 07.00 uur gaat daar de hele vloot van start.

> Op vrijdag 19 april zullen de boten roeiend overgebracht worden naar Viking over de Vecht, door Maarssen, Oud Zuilen naar De Weerdsluis en dan via de grachten of de singels over de Vaartse Rijn naar rv Vinking, een tocht van  20 km die als een gezellige toertocht gedaan wordt. Na aflevering van de boten gaan de roeiers met auto’s terug naar Breukelen.

> Vindt u het leuk om op vrijdag 19 april mee te doen aan het overbrengen van de boten en het transport van deze roeiers om zo dit gedeelte van het doel te realiseren? Dan kan dat!

Vragen.
> De toer- en wedstrijdcommissie (twc) vraagt de Galjoeners om;
> *mee te doen als roeiers, we hebben er minimaal 12 nodig maar meer mag ook,
> *als bestuurder met een auto een deel van het vervoer van de roeiers te doen, we hebben vier bestuurders en auto’s nodig.

> Alle kosten voor deelname aan de gezellige toertocht worden door de twc vergoed.

> De twc gaat er vanuit dat ook dit gedeelte van de deelname aan de HvH gaat lukken met uw ( sportieve) hulp.

> Alvast reuze bedankt!
> U kunt zich aanmelden via de mail toercommissie@hetgaljoen.com voor 10 april as.
> De twc
> Ruth, Margot, Lia en Jan.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Marie-Louise Folkerts (zaterdag, 23 maart 2019)

    Hallo,

    Ik zou met mijn auto een aantal roeiers terug naar breukelen kunnen brengen
    Groet, Marie louise