Nieuw! Woensdagavond Instuif, start 3 april

 

Roei je ook vaak mee met de drukbezochte, gezellige instuif op zaterdagmorgen en zou je zoiets wel vaker in de week willen? Of kun je dan niet, maar hoor je er wel leuke dingen over en zou je op een ander tijdstip graag komen roeien? Dan is er goed nieuws. 

 

In 2019 wordt op woensdagavond wekelijks een instuif in C-materiaal georganiseerd. De start is op woensdag 3 april. Om 19.00 uur wordt geteld hoeveel mensen er zijn, wensen worden geinventariseerd en waar mogelijk rekening mee gehouden. Na het indelen van de boten kan eenieder het water op. Enige flexibiliteit is gewenst. 

Na een aantal weken zal het aanvangstijdstip naar 20.00 uur gaan om ergens in augustus weer terug te gaan naar 19.00 uur. Over die data volgt later informatie.

 

Wie weet tot ziens bij deze zomerinstuif.

Tjalle Peters en Catelijne Messing

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Pim Fenger (donderdag, 18 april 2019 23:03)

    Als het even kan ga ik meedoen.