Doop, ALV en Erelid!

Wat een mooie avond was de maandagavond 25 maart! Het begon met de doop van de C1: de naam Dési werd haar gegeven door Jan Wolf. Daarna de uitleg van de herkomst van de naam door Fred Vlotman, begeleid door een kopje koffie, met een Galjoen gebakje.

Vervolgens ging iedereen naar de Wapenzaal in het kasteel van Nijenrode waar we met 51 leden een mooie, positieve ALV meemaakten. Hoogtepunt was de benoeming van Paul van Schoonhoven als erelid. Paul was de absolute drijvende kracht achter de renovatie en verbouwing van het Botenhuys in 2006. Met zichtbaar plezier nam Paul de bijbehorende oorkonde, de vergulde erepenning en bloemen in ontvangst. Ander hoogtepunt was de presentatie van de geheel herziene Galjoener, door Eric Simons. Wat een mooi werk Eric!  De Galjoener staat op de ledenpagina van deze website. 

Vervolgens nam Wim van den Hoven na niet minder dan 30 jaar afscheid als bootsman. Hij werd door Ralph Kortenhorst toegesproken en bedankt met een drinkbaar cadeau. Jan Hendrik Morsink is de opvolger van Wim.Tenslotte namen we met een dankwoord en een cadeau afscheid van vice-voorzitter Erik van de Zande; hij is opgevolgd door Nijenrode student Max Hamm. Judith Droste, Saskia Wagensveld en Ineke van Weele waren aftredend en herkiesbaar en werden  bij acclamatie en met een applaus herkozen zodat het 74e bestuur compleet is.  Daarna ging iedereen richting zolderbar voor het verdiende drankje én de bitterballen!

 

Lange Halen,

Ineke van Weele, secretaris.

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Tijmen Koelewijn (dinsdag, 26 maart 2019 22:25)

  Paul, zeer verdiend! Een waardig erelid van het Galoen��.
  Wim, dank voor de ruim 25 jaar lange inspanning om boten en Botenhuys in topconditie te houden! ���

 • #2

  Max Hamm (donderdag, 28 maart 2019 20:21)

  Het was een ontzettend interessante ALV! Leuk om erbij geweest te zijn. Gr Max