Filmpje mooiste roeiwater!

Om de roeisport te promoten heeft de KNRB roeiverenigingen gevraagd zich aan te melden als je vindt dat jouw vereniging  het mooiste roeiwater van Nederland heeft. Niels heeft het Galjoen vol enthousiasme aangemeld en ja, het Galjoen is uitgekozen om gefilmd te worden!

Dat gaat gebeuren op zaterdag 13 april, in de ochtend. Er wordt met name gefilmd met een drone, om zo een mooi overzicht te geven van ons roeiwater en de directe omgeving. Het filmpje zal ongeveer 1 minuut gaan duren.

Kom je dus altijd naar de instuif, kom dan ook vooral zaterdag 13 april, natuurlijk in je Galjoen-shirt. En ga lekker roeien op onze mooie Vecht! Heb je nog vragen, stuur dan een mailtje naar secretaris@hetgaljoen.com. Ikzelf ben zaterdag 13 april de hele ochtend aanwezig.

 

Lange Halen,

Ineke van Weele,

secretaris

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0