De ‘2 MINUTES CLUB’ gaat weer van start op zondag 14 april

 

Nog even de achtergrond:

De bedoeling is om individueel te kijken of je progressie kunt maken in je persoonlijke tijd over een korte afstand van 500 meter. 2 Minuten is een streeftijd, maar geen heilig doel of noodzaak. Daarnaast maken we gebruik van een leeftijd tabel van de roeibond die uitgaande van je bruto tijd ook terugrekent naar een netto tijd.

 

We proberen een keer of 4 per jaar iedereen die mag skiffen de gelegenheid te geven zich eens helemaal uit te leven.

Daartoe heeft Harvey een app ontwikkeld waarin je je eigen bruto/netto tijd kunt zien en vergelijken met vorige tijden.

 

Als je eraan mee wilt doen, geef dan even per mail aan Harvey (wellshjw@gmail.com) of Ralph (ralph.kort@hotmail.com) je mobiele nummer en leeftijd door. Dan wordt je aan de app toegevoegd. Degenen die al op de app staan worden verzocht vóór vrijdag 12 april aan te geven of ze mee doen. 9.00 uur aanwezig op het vlot.

 

Harvey en Ralph

In samenwerking met de wedstrijdcommissie

 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0