Hart van Holland

Op Paaszaterdag kleurde de Vecht en omstreken rood/geel; maarliefst 24 Galjoeners deden mee aan de Hart van Holland, vele Galjoeners moedigden hen in Breukelen aan vanaf het vlot en langs de Danne, enkele Galjoeners begeleidden hen op de fiets en ook langs de route doken zo hier en daar Galjoenfans op.  

Een fantastische prestatie van allemaal en veel dank gaat uit naar de toer/wedstrijd-commissie die de eerstejaars voor dit evenement enthousiasmeerde en de hele winter trainingen verzorgd heeft!

Met trots en ontelbaar veel lange halen,

Judith

 

ps: Niels heeft een prachtig foto-filmpje gemaakt van de dag! Je kunt het zien door op de volgende link te klikken: https://gopro.com/v/2Ry51v4zNqKeJ

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Fred en Mieke (maandag, 22 april 2019 18:52)

  Wat een prachtige impressie Niels en wat een geweldige prestatie, vooral voor beginners! Voor ons was het al een feestje om op vrijdag de boten naar Utrecht te brengen, goed georganiseerd dor Jan, Margot, Lia en Ruth, dank daarvoor!

 • #2

  Tjarda (dinsdag, 23 april 2019 08:47)

  Toercommissie, oneindig veel dank voor de organisatie en voor de tijd die jullie in de voorbereiding hebben gestoken. Zonder dit alles hadden we niet zo’n fantastische dag gehad en zo’n mooie prestatie kunnen behalen. Ook veel dank aan m’n roeimaatjes en de aanmoedigers/meefietsers aan de wal. Er werd door Jan al gesproken over een unieke ervaring en dat was niet overdreven. :-) Ik heb het hele Paasweekend nog na ‘gebuzzed’. Het was fantastisch!

 • #3

  Anouschka (dinsdag, 23 april 2019 23:08)

  Wat een prachtige dag en wat een mooie impressie. Super gedaan!