Woensdagavondinstuif start om 19.30 uur

De woensdagavondinstuif is een maand geleden van start gegaan en er zijn al wat vaste roeiers en wat wisselende leden die meeroeien. Maar er kunnen er wel meer bij! Hopelijk helpt de nieuwe begintijd hierbij. Inmiddels is het lang genoeg licht om wat later het water op gaan. Vanaf woensdagavond 8 mei start de instuif om 19.30 uur. Dan wordt er verzameld, het aantal roeiers en de wensen worden geïnventariseerd en daarna gaat men de boot in tot ongeveer 20.45 / 21.00 uur.  De begeleiding hoopt ook regelmatig 1 of 2 mensen instructie te kunnen geven in de C1 als daar belangstelling voor is. Kortom: genoeg reden om te komen roeien. 
Tjalle en Catelijne

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Cees Creutzburg (woensdag, 15 mei 2019 21:52)

    Leuk initiatief Tjalle en Catelijne.

    Voetbal op woensdag is toch al afgelopen. Vanavond ook weer heerlijk geroeid en een mooie zonsondergang gezien.