Oproep voor instructeurs en begeleiding voor de KikaRow roeiclinics

Beste Galjoeners,

 

 

De KikaRow boot ‘ de Vin’ is van start gegaan en gaat nu in 14 weekenden 1400 km afleggen en komt zondag 14 juli langs ons Botenhuys. Op de afgelopen ALV is er besloten om aan deze actie mee te doen;  geld inzamelen voor het project “ Later” ( zie Kikarow.nl) door onder andere het organiseren van roeiclinics met onze C-boten.

 

Na wat promotie en werven heeft  de eerste groep zich gemeld om een roei clinic te volgen. Deze eerste  Kikarow Clinic is op zaterdag 25 mei van 14.15-17.00 uur.

 

De actie en de roeiclinics hebben veel belangstelling en nu komt het er op aan om leden te vinden die het leuk vinden om zo’n clinic te begeleiden. De clinics worden gehouden in de maanden mei, juni en juli en voornamelijk op de vrij-, zater- en zondagmiddag en duurt ongeveer anderhalf uur bestaande uit: ontvangst, kort verhaal over Kikarow en Het Galjoen, het Botenhuys en na wat instructie de boten in. Na een uur terug op 't vlot dan nog even napraten en de gasten krijgen een Nijenrode biertje mee naar huis. De prijs per deelnemer is  25,- euro.

 

Oproep aan onze leden:

Wie wil de Kikarow ondersteunen en wil zich inzetten bij de clinics?  

Voor meer informatie en aanmelding neem je contact op met Jan Wolf: Jwolf57@caiway.nl of 0625136540.

 

Jan Wolf

Ingrid Beerman

 

Hans de Ridder

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Bart Griffioen (maandag, 13 mei 2019 16:51)

    Mooi dat de eerste groep zich heeft aangemeld. Zaterdag 25 mei kan ik niet. Mogelijk een andere keer wel.

  • #2

    ruud bergshoeff (donderdag, 16 mei 2019 17:15)

    mochten jullie nog mensen nodig hebben, ben ik geschikbaar.