eerste vaardigheidsproef bij windstilte

Zaterdag om 7.15 uur gingen de eerste deelnemers aan de vaardigheidsproef van start. Ralph, Catelijne, Birthe en Annemiek roeiden resp. 16, 16, 14 en 12 km. Bij onderlinge ontmoetingen onderweg werd luidkeels een aanmoediging geroepen en dat hielp. De opdracht om de afgesproken afstand binnen twee uur te doen werd met gemak gehaald. Luit Jan en Piet gaven het startsignaal vanaf het vlot, moedigden aan bij het keerpunt en verzorgden op uitstekende wijze de tijdwaarneming. Het gezamenlijke ontbijt smaakte daarna prima! Nooit eerder was het zo windstil bij de vaardigheidsproef en in de vroege ochtend kwetterden de vogels erop los. In september zijn er twee zaterdagen waarop je deze proeve van bekwaamheid kunt afleggen. Ga oefenen en schrijf je in. Informatie en het inschrijfformulier vind je in de gele map bij het logboek.

Lange halen in de vroege ochtend,

 

Birthe

Reactie schrijven

Commentaren: 0