De tweede roeiclinic

Op zaterdag 25 mei was het dan zover. Onze club mocht het sportieve gedeelte van het bedrijfsuitje van de huisartsenpraktijk Vechtzorg in Breukelen verzorgen. Direct bij het aanbod om mee te doen met de roeiclinics tbv het Kikarow project “Later” was men enthousiast en is men ook gebleven tot aan het einde van de clinic. 

Het aantal deelnemers was zo groot dat de groep in tweeën werd gesplitst. Onder leiding van Fred werd de ene groep rondgeleid over Nijenrode en werden vertrekken bezocht die normaal gesloten blijven.
De andere groep kreeg in de boot aan het vlot de eerste beginselen van het roeien uitgelegd door Willem, Hans en Anouschka en al rap werd zonder vrees de Vecht opgestuurd tussen de pleziervaartuigen richting Maarssen. Na zo’n half uur werd duidelijk dat er onder het personeel van Vechtzorg  verborgen roeitalenten zaten. Iedereen kwam met een lachende smile voorbij het vlot. Na een uur was de wissel en gelegenheid voor, koffie, thee, limonade en cake verzorgd door Janny, Mirjam en Ingrid.
Hoe Fred het voor elkaar kreeg om het bezoek aan het kasteel Nijenrode nog mooier te maken door in een prachtig aangekleed bruiloftsgezelschap verzeild te raken, beschouwen we als een van de geheimen van het kasteel.
Na ruim twee uur was het gezelschap weer compleet met weinig blaren, geen blessures maar wel vol met  sportieve ervaringen en verhalen. 
De nazit kon lekker op het terras en de deelnemers vonden een Nijenrode biertje als souvenir  geweldig.

Ook bij deze clinic was het weer genieten van het enthousiasme van de deelnemers. Zou je dit ook willen ervaren? Vorm een groep van vrienden, bekenden, clubleden of collega’s, leg ze uit dat het geld voor het goede doel is en het roeien een leuke ervaring is. De komende   weken is er nog genoeg ruimte in de agenda om clinics te houden.

Sportieve groet
Jan Wolf

Reactie schrijven

Commentaren: 0