Afscheid Jan Wolf

Lieve Galjoeners,
Hierbij nog even een aanvullend bericht over de manier waarop we als Galjoen Jan willen herdenken.


Uitvaartdienst
Zoals in het vorige blogbericht aangekondigd, is de herdenkingsdienst om 14.00 uur in de Pauluskerk aan de Straatweg 37 in Breukelen.
Vanaf 13.15 is de kerk open om de familie te ontmoeten (na afloop van de dienst is daar geen gelegenheid voor omdat zij Jan in besloten kring naar het crematorium begeleiden).

Ieder die wil is uitgenodigd om deze dienst bij te wonen.

 


Bloemen
Op de rouwkaart staat dat Jan hield van de tuin en dat daarom aan iedereen gevraagd wordt om 1 bloem mee te nemen voor een mooi boeket. Dat betekent dat we als vereniging geen bloemstuk aanbieden maar dat alle aanwezige leden zelf gevraagd wordt een bloem mee te nemen.

Herdenkingsboekje
Naast de rouwkaart op de 'verenigingstafel' (bij deze de naam voor het mooie nieuwe blad in de kantine) ligt een herdenkingsboekje : "Denkend aan Jan.....".
Schrijf hier alsjeblieft een mooie herinnering in op en voeg eventueel een foto bij. NB: Ook als je geen specifieke herinnering of concrete situatie te beschrijven hebt, is het fijn als zoveel mogelijk leden hierin opschrijven hoe ze Jan ervaren hebben. Dit boekje willen we namens het Galjoen over enkele weken aanbieden aan Janny.

Laatste roeitocht
Jan zou blij zijn te weten dat de laatste, door hem georganiseerde, roeitocht, zo enorm veel inschrijvingen heeft!
Morgen ontvangen alle roeiers die zich aangemeld hebben, nog een mail met de laatste praktische informatie (goed lezen!). LET OP: In verband met de hoeveelheid roeiers, het tijdschema en de af te leggen afstand willen we 9.00 uur in de boten zitten. Dus ieder die kan graag verzamelen tussen 8.30 en 8.45 uur.

Tot slot wil ik iedereen geruststellen en oproepen gewoon blijven roeien. Jan zou niet willen dat we omwille van hem aan de wal blijven. Zo actief en positief als hij zelf was, gedenken we hem het beste door lekker het water op te gaan. Ook de geplande activiteiten voor de KiKaRow aanstaande zondag gaan, in overleg met Janny, met alle toeters en bellen door.

Dank allemaal voor de warme belangstelling en hopelijk zie ik velen van jullie a.s. woensdag, komende zondag of gewoon weer snel op het vlot.

Judith

Reactie schrijven

Commentaren: 0