Afroeien op 6 juli

Nadat op 29 juni 7 kandidaten het theorie roei examen hadden behaald, gingen vandaag 5 kandidaten op voor roei- en stuurvaardigheid.

Op een zonnig vlot en met niet al te veel drukte op de Vecht, maakten alle vijf de kandidaten een rondje sturen met aanleggen vanuit Breukelen en aanleggen vanuit Maarssen af. Onderwijl werd ook naar de roeivaardigheid van de roeiers gekeken. Elke stuur kandidaat kreeg een briefje met daarop een bijzondere verrichting als opdracht tijdens het sturen.

De examencommissie, vandaag bestaande uit Jacomijn, Harvey en Anja, heeft gezien dat dankzij inzet en enthousiasme van de Instructiecommissie en de instructeurs in de afgelopen maanden aan de nieuwe leden niet alleen enthousiasme voor de roeisport en de gezelligheid bij het Galjoen is overgebracht, maar ook de basis roei- technische vaardigheden.

 

De training van de afgelopen maanden in roei-techniek en sturen leverde een Gele Kaart op voor Andrea, Chantal, Karim en Ruud. Van harte gefeliciteerd met dit resultaat en wij wensen jullie vele mooie en Lange Halen toe met veel plezier binnen het Galjoen!

 

Anja 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
 • #1

  Judith (vrijdag, 12 juli 2019 15:52)

  Wat geweldig; weer 4 nieuwe Galjoeners erbij!
  Gefeliciteerd Andrea, Chantal, Karim en Ruud.
  Bedankt instructeurs en examinatoren voor jullie inzet.
  En veel plezier mentoren met het wegwijs maken van deze nieuwe leden binnen onze mooie vereniging.