500 meter wedstrijdjes met borrel 14 september 19:30.

 

Revanche of nieuwe tijden?

 

Weten jullie het nog? Op 18 mei, tijdens onze eigen 500 meter wedstrijd schreef de dinsdagochtend ploeg historie door -zowel in de C4x+ als in de gladde boot- de Heeren van de Paal nipt te verslaan. Een paar seconden.. Op de avond van 14 september, voorafgaande aan de Vaarparade, zullen zij zeker weer strijden!

De toer-/wedstrijd-commissie nodigt iedereen uit ook een tijd neer te zetten op de 500 meter . Met je ploegje, met een gelegenheidsteam, familieverbanden. Alles kan. Zo telden wij bijna 20 roeiende echtparen die we hiermee uitnodigen een plekje te veroveren op de echtparen-ladder. Het kan in elk boottype! Indien mogelijk met de drukte op de Vecht zullen we boord-aan-boord starten.

Deze activiteit sluit uiteraard helemaal aan op de Vechtse Vaarparade, in het thema: Verbinden.

19:30 ontvangst met koffie en koek

20:00 eerste start.

Vanaf 21:00 is er een borrel met hapjes om samen te genieten van de verlichte boten van de Vaarparade.

 

Schrijf je in via: toercommissie@hetgaljoen.com of op de inschrijflijst in het Botenhuys

 

 

Namens de Toercommissie;

Haal door!

 

Ruth

Reactie schrijven

Commentaren: 0