Een 5e Skiff in ons Botenhuys te gast.

Ruud en Neil, hebben een prachtige skiff op de kop getikt; een mooie mahoniehouten Empacher skiff uit 1983, met gewichtscategorie tot 80 kg. De boot wordt op dit moment opgeknapt en de bladen van de bijkomende riemen (Concept) worden in Galjoen-kleuren geschilderd. Als alles in orde is, komt de boot als gast te liggen in ons Botenhuys, op de plek die reeds is vrijgemaakt voor een vijfde skiff. Ligt hij daar in de weg, omdat we een nieuwe skiff willen aanschaffen, of is hij anderszins als gast niet (meer) welkom, dan nemen Ruud en Neil hem graag weer van ons over. Tot die tijd kunnen wij deze Empacher mooi gebruiken!
 
Over nieuwe boten gesproken...
Ter voorbereiding op de najaars ALV , op maandag 25 november, kunnen jullie een enquête verwachten met als onderwerp 'boot aanschaf 2020'.
Hierin kan je aangeven welke type boot jij zou willen dat de vereniging aanschaft in 2020.
Wij verwerken de wensen en komt tijdens de najaars ALV met een een voorstel voor 2020 als onderdeel van het botenplan.
 
Judith
Voorzitter

Reactie schrijven

Commentaren: 0