Veel vaardige kilometers

Veel vaardige kilometers

Dit jaar zijn er in totaal 154 kilometers geroeid tijdens de vaardigheidsproeven en dat is 20 km meer dan in 2018. In mei en in september was er gelegenheid om deel te nemen. Voor het afleggen van deze proef starten we steevast op een zaterdag om 7.00 uur en roeien we zo’n anderhalf á twee uur aan één stuk door, waarna we zeer tevreden heel gezellig ontbijten.

 

De tijdwaarnemers bieden een helpende hand en staan op het vlot om de tussentijden en eindtijden nauwkeurig te klokken. Afhankelijk van je leeftijd moet je een bepaalde afstand binnen twee uur af kunnen leggen. Het lukt eigenlijk altijd al is de uitdaging om binnen twee uur 20 km af te leggen behoorlijk. En dat lukte Niels en Catelijne dit jaar prima. Ze roeiden binnen twee uur twee keer naar Nieuwersluis en dan ook nog even naar het prieeltje vlak voor Geesbergen en weer terug. Ook als je minder kilometers roeit, is het een mooie prestatie om in je eentje een flinke afstand af te leggen. Volgend jaar nog meer kilometers! Let op de aankondiging op het blog en bereid je voor in de Dési, de Belia of de gladde skiff.

 

Lange Halen,

Birthe

Reactie schrijven

Commentaren: 0