Aanbod EHBO cursus

 

 

 Ook dit jaar biedt het Sportpunt Stichtse Vecht weer EHBO cursussen aan. Iedere sportaanbieder krijgt de mogelijkheid om kosteloos twee kaderleden (vrijwilligers, bestuur, trainers enz.) aan te melden voor een EHBO cursus. Hier is wel een beperkt aantal plekken beschikbaar.

 

Lesmomenten en locatie

Het volgen van de EHBO cursus vraagt een tijdsinspanning van drie zaterdag bijeenkomsten op 8, 15 en 22 februari 2020 van 09.00 tot 16.00. Op zaterdag 22 februari kan het iets later worden dan 16.00 uur, afhankelijk van het examen.

De cursus wordt gehouden in de MFA van Zwembad ’t Kikkerfort (Schepersweg 14a te Breukelen).

Wil je deze EHBO cursus volgen dan meld je je zo spoedig mogelijk aan via: secretaris@hetgaljoen.com   En het principe geldt: wie het eerst komt….

 

Lange Halen,

Ineke van Weele

Reactie schrijven

Commentaren: 0