In plaats van de ALV.....

Dag allemaal,

 

Afgelopen maandag zouden we onze voorjaars-ALV gehad hebben, maar deze hebben we helaas moeten annuleren.

Dit keer dus geen gloedvolle presentaties van de commissies, geen speech en daverend applaus voor onze scheidende penningmeester en geen bier en bitterballen in de Zolderbar ;-(

 

Wij als bestuur hebben (online) vergaderd en gesproken over de overmachtsituatie waarin we terecht gekomen zijn.

Los van de gezelligheid die we missen, hebben we jullie stem op een aantal besluiten nu niet kunnen horen. 

Aangezien 1 juni nog even duurt en we denken dat het houden van een ALV niet de eerste prioriteit is als we eenmaal allemaal weer ‘naar buiten’ mogen, stellen we een pragmatische en rechtvaardige aanpak voor om een aantal beslissingen te nemen die belangrijk zijn voor de voortgang.

 

Binnen 2 weken ontvang je van ons een mail waarin we je toestemming vragen voor de financiële afronding van 2019, de aanschaf van een C4 en de bestuursbenoeming.

Op deze, uiteraard onderbouwde voorstellen, kan je vervolgens schriftelijk reageren.
Het is een wat onorthodoxe manier van stemmen maar we nemen aan dat jullie je hierin, gelet op de zeer uitzonderlijke situatie, kunnen vinden.  

 

Wat betreft de presentaties van de commissies over hun activiteiten van het afgelopen jaar; we hebben hen gevraagd hier een verslag van te maken en deze verslagen zullen we de komende periode op het blog posten. Zo hebben we toch nog wat mooie roeimomenten om samen te (her)beleven. 

 

Namens het bestuur,

 

Judith Droste (voorzitter)

Reactie schrijven

Commentaren: 0