Bericht van het bestuur inzake instemming

Door de coronamaatregelen kon onze ALV op 28 maart niet doorgaan. Op 4 mei 2020 heeft het bestuur aan alle leden een mail gestuurd met het verzoek in te stemmen met 2 zaken, zodat wij als bestuur verder kunnen. Het betrof allereerst het verlenen van décharge voor het 74e bestuur voor het gevoerde financiële beleid; het positieve advies van de kascommissie hebben we meegestuurd. Daarnaast hebben we jullie gevraagd in te stemmen met de voordracht van het 75e bestuur. Gevraagd werd te reageren met vragen of met tegenkandidaten.

 

Op beide voorstellen ter instemming hebben wij geen enkele reactie reactie ontvangen. Hiermee is décharge verleend aan het 74e bestuur voor het gevoerde financiële beleid. Ook is het 75e bestuur gekozen: Judith Droste (voorzitter), Renée Smulders (vice-voorzitter),  Hans de Ridder (commissaris), Ineke van Weele (secretaris) en Astrid de Jong (penningmeester). Astrid de Jong heten we van  harte welkom in het bestuur. Saskia Wagensveld: heel hartelijk dank voor jouw inspanningen als penningmeester van het 73e en 74e bestuur, wij zullen jouw 'live' écht bedanken in de najaars-ALV.

 

Namens het 75e bestuur,

Ineke van Weele

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Anouschka (dinsdag, 12 mei 2020 22:57)

  Welkom Astrid, heb gehoord dat je al veel hebt bijgedragen achter de schermen en dank je wel Saskia!. Zo jammer dat we geen ALV hebben gehad. In tegenstelling tot andere verenigingen is onze ALV toch altijd druk bezocht en hebben wij zoveel leuke betrokken leden. Jammer dat we jullie niet van applaus hebben kunnen voorzien , bitterballen en bier.
  maar hierbij dan van mij en ik denk namens velen, een virtueel applaus!

  Mis iedereen, maar er zitten lichtpuntjes aan de horizon.

 • #2

  Bart Griffioen (woensdag, 13 mei 2020 09:26)

  Bedankt voor deze succesvolle bestuurswisseling zonder ALV, maar mét instemming van de leden! Bedankt Saskia, geniet van de rust. Kan nu ook weer op het water!.