Uitnodiging van Bestuur en Activiteitencommissie

Een bericht van het Bestuur en de Activiteiten Commissie

 

Waarde Galjoeners,

 

Eindelijk is het dan zover, versoepelingen per 1 juli die het ons allen mogelijk maken om weer te gaan roeien. En dat mag gevierd worden!

 

Want wat de afgelopen maanden is gebleken, is dat binnen onze vereniging niet alleen het roeien hoog in het vaandel staat maar ook de gezelligheid daaromheen. En beiden werden erg gemist!

 

Daarom nodigen het Bestuur én de Activiteiten Commissie jullie graag uit voor een borrel. Hierbij neemt het bestuur de nodige waarborging op zich van alle Covid-19 veiligheidsmaatregelen. De Activiteiten Commissie verzorgt de hapjes en drankjes, alles binnen de horeca-richtlijnen zoals die vanuit het RIVM zijn opgesteld.

 

De borrel vindt plaats in de buitenlucht, met voldoende ruimte voor de 1,5m. afstand-eis. Dit had niet gekund zonder de gastvrijheid van Margot Blankert: zij stelt haar ruime tuin open voor het Galjoen, aan de Herenweg 10a in Maarssen op zaterdag 18 juli van 16.00-18.00 uur.

 

Om de organisatie hiervan binnen de veiligheidsrichtlijnen van RIVM  in goede banen te leiden, vragen we jullie wél om je per email op te geven, vóór 11 juli bij de secretaris van het Galjoen: secretaris@hetgaljoen.com.  

 

 

Lange Halen,

Namens het 75e bestuur en de Activiteiten Commissie,

 

Judith Droste en Louis de Vocht

Reactie schrijven

Commentaren: 0