In de komende vakantie periode weer in de C1 of de Skiff

Gelukkig kan er weer geroeid worden. Afgelopen 4 weken hebben wij, de Instructiecommissie, een 6-tal leden kunnen opleiden om zelfstandig in de C1 te varen. Met het leren roeien in de C1 onder leiding van een instructeur krijg je de juiste aanwijzingen, tips en oefeningen waardoor je je vertrouwd gaat voelen in het roeien in de C1.

 

Met de goede ervaringen van de afgelopen 4 weken willen wij in juli en augustus meer leden die de Gele Kaart hebben, de kans geven om zich te bekwamen in het roeien in de C1. Doel van de instructie is het verbeteren van de roeitechniek en de vaardigheden. Daarnaast is het een goede voorbereiding voor de skiff. Opgeven doe je via secretaris@hetgaljoen.com 

 

Hierbij willen we ook onze ervaren instructeurs vragen om deze komende C1 cursisten te begeleiden. Je kunt je hiervoor opgeven bij Annemiek: annemiekrademakers@ziggo.nl 

 

Als je reeds goed in de C1 kunt varen, dan kun je je opgeven voor een skiff cursus plus aantekening die in principe begin september gedurende 2 weken zal worden georganiseerd. Je geeft je hiervoor op via een mail aan secretaris@hetgaljoen.com 

 

Namens de Instructiecommissie,

Tjalle Peters

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Judith (maandag, 29 juni 2020 22:40)

    Heerlijk dat er weer activiteiten opgepakt (kunnen) worden bij ons mooie cluppie!