Instuifregeling in Coronatijd

 

Meedoen met de Instuif was – en wordt weer – heel fijn.
Vanaf a.s. zaterdag, 11 juli, kan je op zaterdag tussen 9.30 - 12.30 uur - bijna als vanouds - roeien met anderen ook als je met die anderen geen ploeg vormt.

In Corona tijd gaat dat als volgt: in de week voorafgaand aan de instuif waaraan je wilt meedoen, meld jij je per e-mail aan bij de instuif-coördinatoren Jan-Willem Kayser en Fred Vlotman op kava1@kpnmail.nl; vlotman@hotmail.com (adresseer jouw e-mail dus aan allebei). Doe dat uiterlijk op vrijdag vóór 12.00 uur.

Uiterlijk vrijdagavond krijg je dan per e-mail bericht over het ‘tijdslot’ dat voor jou geldt (tenzij er te veel aanmeldingen zijn en jij helaas ‘niet in de prijzen valt’. Dan krijg je een af-bericht). Heb je een tijdslot, kom dan op die tijd in het Botenhuys; niet vroeger en niet later. Jouw begintijd zal liggen tussen 9.30 en 11.00. Per tijdslot kunnen maximaal 6 roeiers komen.

Het is je eigen verantwoordelijkheid om je aan de actuele Corona regels te houden.
De aanwezige instuif-coördinator of coördinatoren geven hulp en aanwijzingen. Zij wijzen de boten toe. Elke boot mag voor een tijdsperiode van max 2 uur worden gebruikt (voor een ploeg die om 11 uur start is dat max 1,5 uur). In die tijdsperiode is alles inbegrepen; vanaf het uitbrengen tot en met het en schoonmaken en terugleggen van de boot.

Uiteraard gelden voor de instuif alle aanwijzingen uit het ‘Corona-roeiprotocol NRV Het Galjoen’. Zoals in dat protocol staat, geldt ook voor deze instuif-regeling dat we met elkaar moeten ervaren hoe dit in de praktijk werkt. Op grond van de ervaringen kunnen we een en ander bijstellen.

Hopelijk tot ziens op de instuif,

 

Fred Vlotman en Jan-Willem Kayser

Reactie schrijven

Commentaren: 0