Aangescherpte maatregelen parkeren Nijenrode

In verband met de aangescherpte corona maatregelen op Nijenrode is het met ingang van 1 oktober niet meer mogelijk zonder registratie de auto te parkeren op het terrein van Nijenrode. Bij iedere ingang staat een bord met een QR code die je met je telefoon moet scannen. Hiermee kun je jezelf registreren als bezoeker van Nijenrode en kun je vervolgens de auto parkeren.

 

Roeiers die met de fiets komen hoeven zich niet te registreren, op voorwaarde dat het voor ons als roeivereniging duidelijk is wie wanneer op het vlot komt. Deze registratie hebben wij al omdat iedereen die komt roeien van te voren moet reserveren; onder de eigen naam óf onder de naam van de ploeg. Reserveren en afschrijven blijft dus noodzakelijk; niet alleen om te voorkomen dat er te veel roeiers op het vlot aanwezig zijn maar dus ook om er voor te zorgen dat achterhaald kan worden wie wanneer aanwezig was als er een corona-uitbraak zou komen, binnen het Galjoen of op Nijenrode.

 

Namens het 75e bestuur,

Ineke van Weele

Reactie schrijven

Commentaren: 0