Save The Date ALV 23 november!

Beste Galjoeners,

De Najaars ALV staat gepland voor maandag 23 november. Graag hadden wij jullie allemaal weer ontmoet in de Wapenzaal op Nijenrode. Maar gezien het verloop van de coronabesmettingen én jullie bereidheid om in grote getale naar een ALV te komen is het niet reëel te verwachten dat een bijeenkomst van ruim 60 mensen in november mogelijk is.

Daarom wordt de komende ALV een online-meeting en houden jullie de bitterballen tegoed. Iedereen ontvangt ruim van te voren informatie hoe een en ander in zijn werk zal gaan en natuurlijk ontvangen jullie de agenda en de bijbehorende stukken via de mail.

In de najaars ALV zullen de commissies hun plannen voor 2021 presenteren en zal de Lustrumcommissie een tipje van de sluier oplichten en ons enthousiast gaan maken voor alle activiteiten die de commissie in petto heeft. Daarnaast wordt de begroting gepresenteerd en het Botenplan voor 2021. Houd dus je mailbox in de gaten want daarin ontvang je de uitnodiging, agenda en stukken  én alle informatie om deel te kunnen nemen aan de online ALV.

 

Graag tot ziens op 23 november bij onze eerste online ALV!

 

Namens het 75e bestuur,

Ineke van Weele, secretaris

Reactie schrijven

Commentaren: 0