Unieke ALV

Een hele bijzondere ALV dit najaar: voor het eerst kwamen we niet fysiek bij elkaar maar ontmoetten we elkaar online!

Ruim 35 leden zijn ingelogd geweest en werden traditiegetrouw welkom geheten door de voorzitter.

 

Bij de plannen van het bestuur voor 2021 kon worden gemeld dat er nu dan toch echt een online afschrijfsysteem aankomt: de app 'Cappie' onderdeel van E-captain. Hopelijk kunnen we deze app in januari al presenteren.

 

De Lustrumcommissie presenteerde haar plan: we beginnen in maart met de kick-off: de Wordwakkertocht! Binnenkort komt er op deze website een pagina waarop de lustrumcommissie al haar plannen kan presenteren.

 

De begroting voor volgend jaar is goedgekeurd en dus wordt de C4+ besteld en hopelijk ook volgend jaar afgeleverd. In het voorjaar komt er weer een enquête om de wensen en ideeën van alle leden te 'horen' waarmee het bestuur dan een nieuw meerjarenplan kan gaan schrijven. 

 

Saskia werd digitaal nogmaals bedankt voor haar penningmeesterschap (Saskia is in het voorjaar zónder ALV en dus zónder bedankje afgetreden); zij had eerder deze week van de voorzitter een mooi boeket in een mooie vaas ontvangen.

 

Punt van aandacht voor IEDEREEN: in de voorjaars ALV in 2021 treden Judith Droste, voorzitter en Ineke van Weele, secretaris af en zij zijn niet herkiesbaar. Willen jullie allen nadenken over een mogelijke toetreding tot het bestuur? Meld je bij een van de bestuursleden en we bekijken samen wat de mogelijkheden zijn. Twijfel je, meld je dan ook, veel is mogelijk. Wacht niet af of een ander het wel zal gaan doen en wacht ook niet tot maart; we zorgen graag voor een goede overdracht.

 

Traditiegetrouw zongen we tot slot met elkaar het Galjoenlied ; de bitterballen dachten we erbij ;)

 

Namens het 75e bestuur,

Ineke van Weele, secretaris

Met dank aan Hanny voor de printscreen

Reactie schrijven

Commentaren: 0