Lockdown

Beste Galjoeners,

 

Het zal jullie na de toespraak van onze minister-president op 14 december duidelijk zijn dat er van enige versoepeling van de coronamatregelen binnen het Galjoen geen sprake kan zijn. Wij waren wel in gesprek met de gemeente en met de Veiligheidsregio omdat NOC/NSF en ook de KNRB mogelijkheden zagen om iets van ruimte te bieden aan het roeien in meermansboten. We hebben als bestuur hiervoor nu het voorwerk gedaan, maar op dit moment kunnen we zoals gezegd geen versoepeling aankondigen.

Vanaf dinsdagochtend 15 december mogen er 2 roeiers tegelijk op het vlot zijn. Dat betekent in totaal 2 boten (skiff en/of C1) óf alléén de Anna P met 2 personen uit hetzelfde huishouden. Deze maatregel geldt in ieder geval tot en met 19 januari a.s.

Voor alle skiffeurs en C1-ers geldt: je mág het water op, je hóeft niet het water op. Het is ieders eigen verantwoordelijkheid om de afweging te maken of je wilt skiffen met deze koude watertemperaturen. En we adviseren iedereen niet alleen, maar met een roeimaatje het water op te gaan.

 

Blijf gezond,

Groet namens het bestuur,

 

Ineke 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  jos@menke.nl (donderdag, 24 december 2020 12:05)

  Wat een leuke verrassing gisteren in de brievenbus!
  Bestuur en alle leden, die zich vrijwillig inzetten voor de voortgang van onze vereniging:
  dank jullie wel!!

 • #2

  Martijn Sillevis (vrijdag, 25 december 2020 09:38)

  Geacht bestuur, lieve roeivrienden,
  Heel erg bedankt voor de prachtige foto met mooie nieuwjaarswens, en aanhangende kop koffie!
  Ik ga er zeker op een goed moment van genieten, ik hoop dat we dat gauw weer op het vlot kunnen doen.
  Ook nog bedankt voor het zakje zaaigoed, dat de vrijwilligers eerder dit jaar in de bus kregen!
  Ik wens jullie allemaal mooie rustige dagen en vast een goed en gezond 2021!

  Tot ziens, met Lange Halen,
  Martijn