Cappie is klaar voor gebruik!

Beste Galjoeners,

Na een succesvolle test in de afgelopen 2 weken is het dan zo ver: de app voor het online afschrijven van boten is voor iedereen beschikbaar! Via laptop, tablet of telefoon kun je met CAPPIE voortaan een boot reserveren, maakt niet uit waar je bent, als je maar een internetverbinding hebt. Ook evt. schades kunnen gemeld worden via CAPPIE. En zo is dan nu het afschrijven op papier, in het botenhuis, verleden tijd.

De app is gekoppeld aan E-captain, het systeem dat we ook gebruiken voor de ledenadministratie en boekhouding. Inmiddels heeft iedereen via email inloggegevens ontvangen en een uitleg hoe de app te installeren en te laten functioneren. 
Op dit moment volgt het online reservering ons corona-protocol, d.w.z. dat er maximaal 2 personen tegelijk in een tijdslot kunnen reserveren, en dat je alleen skiff, C1, en (C)2x materiaal kunt reserveren.
Uiteraard komen, zodra dat mogelijk is, alle andere boten beschikbaar!


Lange Halen!
Namens het bestuur
Astrid de Jong

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Fred & Mieke (vrijdag, 15 januari 2021 19:25)

  Wat leuk dat dit is geregeld, en zeer eenvoudig te gebruiken, DANK!

 • #2

  Jacqueline (vrijdag, 15 januari 2021 19:35)

  Cappie is een prima reserveringssysteem. Ik was 1 van de gelukkigen die mocht testen en ben er heel blij mee. Even wennen misschien maar heel gebruiksvriendelijk. Dank Astrid !

 • #3

  Tijmen Koelewijn (zondag, 17 januari 2021 14:19)

  Geweldig, makkelijk en snel�
  Nieuwe boten, nieuw tool. Het bestuur heeft niet stilgezeten�
  Dank! Dank!
  Nog even volhouden tot mei (?) en dan weer allemaal als vanouds: Lange Halen!!