Een klein begin..

Beste Galjoeners,
Na een mooie winter met sneeuw en ijs, is het voorjaar begonnen. We hebben allemaal zin om weer het water op te gaan. Helaas is het roeien in meermansboten nog steeds niet toegestaan, behalve voor jongeren onder de 27 jaar. 
Voor alle leden vanaf 27 jaar gelden helaas nog steeds dezelfde restricties: minimaal 1,5 meter afstand houden en maximaal met 2 personen tegelijkertijd buiten zijn. Om alvast te anticiperen op tijden dat we met meer dan twee personen buiten mogen zijn, zijn we in contact met de gemeente en de Veiligheidsregio. 
Leden onder de 27 jaar mogen met ingang van 3 maart wel weer in teamverband sporten. Dat betekent dat er eindelijk gestart kan worden met de instructie aan de grote groep nieuwe studenten die sinds vorig jaar te trappelen staat! In Cappie zal worden weergegeven wanneer deze instructies plaatsvinden. Op die momenten kan er niet door andere leden geroeid worden.
Hopelijk is dit het begin van meer roeiboten op de Vecht en meer Galjoeners in het Botenhuys.
Wij zijn er klaar voor, maar moeten geduld hebben! 
Namens het bestuur,
Judith

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Bart Griffioen (dinsdag, 02 maart 2021 16:36)

    Goed nieuws!