Roeien  alleen in skiff en C1, studenten starten met instructie

Maandag 14 december heeft het kabinet aangescherpte regels bekendgemaakt. Voor ons betekent dit alléén roeien in de C1 en skiff en maximaal 2 roeiers per tijdslot. Zie ook het blog van dinsdag 15 december.

Vanaf 3 maart is er een kleine versoepeling: jongvolwassenen tot 27 jaar mogen in groepsverband sporten. Dit betekent dat de nieuwe groep studenten van start zal gaan met de instructie.

We kijken ondertussen met jullie uit naar het moment dat we allemáál weer kunnen genieten van het roeien op 'onze' Vecht.

 

Het 76e bestuur,

Hans, Catelijne, Renée, Birthe en Astrid

 

 

 

Lees hier meer over historie van NRV Het Galjoen.

Lees hier meer over het reilen en 'zeilen' binnen de vereniging: bestuur en commissies.

Lees hier meer over onze vloot. 

 

Kijk hieronder naar het filmpje over het Galjoen!

 

Leren roeien bij het galjoen?

Ieder voorjaar starten wij in maart een introductie- en instructiecursus voor geïnteresseerden zonder roei-ervaring. Wel moeten we nu een voorbehoud maken in verband met de coronaregels; we kunnen nu niet inschatten wat in maart 2021 mogelijk en toegestaan is als het gaat om instructie geven aan nieuwe leden. Maar ben je geÏnteresseerd en wil je in het voorjaar 2021 leren roeien; stuur dan een mail naar secretaris@hetgaljoen.com dan houden we jou op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Als je al beschikt over roei-ervaring en in het bezit bent van een of meerdere roei-permissie(s), kun je je melden als zij-instromer. Informatie hierover lees je bij 'lid worden?' .