Nog geen roei-ervaring?

____________________________________

 

Kennismaking

Bij Het Galjoen zijn nieuwe leden van harte welkom. Wil jij met ons kennismaken? Kom dan langs op één van onze kennismakingsdagen. Je kunt het Botenhuys bekijken, de sfeer proeven van de vereniging, en instructeurs en mentoren ontmoeten. En als je dat wil, kun je even roeien!

In het voorjaar en, als het kan, ook in het najaar organiseren wij een kennismakingsdag met daar direct op aansluitend een basiscursus voor nieuwe leden. Vanwege een beperkt aantal plaatsen voor de basiscursus hanteren wij daarbij een wachtlijst.

Aan het eind van de kennismakingsdag horen we graag van jou of je lid wil worden en wil deelnemen aan de basiscursus, zodat wij de teams voor de basiscursus kunnen samenstellen.

Heb je er zin in om met onze vereniging kennis te maken, vul dan het volgende formulier in: Aanmeldformulier kennismaking. Wij sturen je een e-mailbericht ter bevestiging van je aanmelding en nemen vervolgens contact met je op.

Hoe leer je roeien tijdens de basiscursus?

Tijdens de basiscursus krijg je ongeveer drie maanden roei-instructie. Je leert samen met andere cursisten de beginselen van het roeien en sturen. De basiscursus vraagt, met twee lessen van anderhalf uur in de week, een aardige tijdsinvestering van jou als deelnemer. Houd daar dus rekening mee in je overweging om deel te gaan nemen. Meer informatie over de basiscursus vind je op de pagina Instructie.

Kosten?

Het inschrijfgeld inclusief roei-shirt bedraagt éénmalig € 75,- en de basiscursus kost ook € 75,-. Daarnaast betaal je jaarlijks lidmaatschap. Zie voor meer informatie over de kosten de pagina Lidmaatschap. 

Hoe kan ik mij na de kennismaking aanmelden voor de basiscursus?

Als je na de kennismaking besluit om deel te nemen aan de basiscursus en lid te worden, vul dan het volgende formulier in: Aanmeldformulier basiscursus + lidmaatschap. De eerste twee lessen van de basiscursus zijn gratis. Mocht je na die twee lessen tot de conclusie komen dat roeien toch niet de sport is die bij jou past, dan kost je dat dus niets. Vanaf de derde les gaan we ervan uit dat je lid blijft en ontvang je een factuur via de automatische incasso.

 
 

 

NRV Het Galjoen KNRB     Statuten
Straatweg 60 Privacy statement     Huishoudelijk reglement
3621BR Breukelen Weerplaza     Handboek De Galjoener
Postbus 130     Afroeicriteria en zelfcheck
3620AC Breukelen     Vertrouwenscontactpersoon
      EHBO en hulp in noodgevallen