Nog geen roei-ervaring?
_________________________________

Bij Het Galjoen zijn nieuwe leden welkom. Wil jij met ons kennismaken? Dan ben je van harte welkom op één van onze kennismakingsdagen. Je kunt het Botenhuys bekijken, de sfeer proeven van de vereniging, en instructeurs en mentoren ontmoeten. En als je dat wil, kun je even in een roeiboot roeien!

In het voorjaar en, als het kan, ook in het najaar organiseren wij een kennismakingsdag met daar direct op aansluitend een basiscursus voor nieuwe leden. Vanwege een beperkt aantal plaatsen voor de basiscursus hanteren wij daarbij een wachtlijst.

Aan het eind van de kennismakingsdag horen we graag van jou of je lid wil worden en wil deelnemen aan de basiscursus, zodat wij de teams voor de basiscursus kunnen samenstellen.

Heb je er zin in om met onze vereniging kennis te maken, vul dan het volgende formulier in: Aanmeldformulier kennismaking. Wij sturen je een e-mailbericht ter bevestiging van je aanmelding en nemen vervolgens contact met je op.

Hoe leer je roeien tijdens de basiscursus?

Tijdens de basiscursus krijg je ongeveer drie maanden roei-instructie. Je leert samen met andere cursisten de beginselen van het roeien en sturen. De basiscursus vraagt, met twee lessen van anderhalf uur in de week, een aardige tijdsinvestering van jou als deelnemer. Houd daar dus rekening mee in je overweging om deel te gaan nemen. Meer informatie over de basiscursus vind je op de pagina Instructie.

Wat zijn de kosten als je besluit lid te worden?

Het inschrijfgeld inclusief roei-shirt bedraagt éénmalig € 75,- en de basiscursus kost ook € 75,-. Daarnaast betaal je jaarlijks lidmaatschap. Zie voor meer informatie over de kosten de pagina Lidmaatschap. 

Hoe kan ik mij na de kennismaking aanmelden voor de basiscursus?

Als je na de kennismaking besluit om deel te nemen aan de basiscursus en lid te worden, vul dan het volgende formulier in: Aanmeldformulier basiscursus + lidmaatschap. De eerste twee lessen van de basiscursus zijn gratis. Mocht je na die twee lessen tot de conclusie komen dat roeien toch niet de sport is die bij jou past, dan kost je dat dus niets. Vanaf de derde les gaan we ervan uit dat je lid blijft en ontvang je een factuur via de automatische incasso.

 
 

 

NRV Het Galjoen KNRB Privacy statement
Straatweg 60 Weerplaza
3621BR Breukelen
Postbus 130
3620AC Breukelen